Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


mxu300r
MXU 300 R
down_town_350
DOWNTOWN 350
Повеќе.....
3god150000garancija

KYMCO-Гаранција

garancija_banner

Oд сега 2 години неограничен број на изминати километри гаранција


Уживајте со Вашиот Kymco пријател

Во Kymco, на прво место секогаш се нашите клиенти. Затоа ние сме посветени на создавање моторцикли, скутери и ATV-возила со врвни перформанси во склад со највисоки светски стандарди, кои непрекинато ќе ги задоволуваат Вашите барања.

Нашата одлична гаранциска и широка мрежа на покриеност е нашиот начин да застанеме над доверливоста на нашите производи. Затоа ние сме убедени дека Вашиот моторцикл ќе Ви овозможи многу години да уживате во возењето.