garancija

VISA R-50 4T

  1

  VISA R-50 4T

  Иновативни забава велосипед со мотор посветена на младите луѓе, особен дизајн и прифатливост. Тоа се одликите на овој моторцикл со рамка од цевки од голем пресек и надградена каросерија. Забавен и лесен за управување, со исклучива мобилност и безбедност за младите Бајкери. Со еден цилиндар 50cc 4-тактен, два вентили со воздушно ладење. Изведба за почит и ниска потрошувачка на енергија. Промена четири брзини со автоматскиот куплунг.
  цена: ,- € цената е со пресметан ДДВ

   

  детали:      


 • Технички карактеристики
 • Каталог со делови
 • Дополнителна опрема
                                                                                                                                                                                                                         
ЗАФАТНИНА 49 ccm ПРЕДНИ СОПИРАЧКИ Ø - мм диск
ТИП НА МОТОР KYMCO 4- тактен ЗАДНИ СОПИРАЧКИ Ø - мм - барабан
ЦИЛИНДРИ еден/ хоризонтален ТИП НА ГУМИ тубелес
МАКС. СИЛА 1,5kw/2.1hp ПРЕДНА ГУМА 17“
МАКС. ВРТЕЖИ - ЗАДНА ГУМА 17“
ЛАДЕЊЕ воздушно ПРЕДНА СУСПЕНЗИЈА телескопски хидраулични вилушка со Ø
МЕЃ.РАСТОЈАНИЕ - ЗАДНА СУСПЕНЗИЈА два прилагодливиамортизери
КОМПРЕСИЈА - СТАРТУВАЊЕ електронско
СТАРТУВАЊЕ алансер/курбла СВЕЌИЧКА -
ТИП НА ПРЕНОС 4 брзини со ланец НАПОЈУВАЊЕ Акумулатор 12V -Ah
ТЕЖИНА 94кг СВЕТЛА -
ДИМЕНЗИИ 1950x680x1100 мм СВЕТИЛКА ПРЕДНА -
ВИСИНА НА СЕДИШТЕ 810 СВЕТИЛКА ЗАДНА -
РЕЗЕРВОАР ЗА МАСЛО - СВЕТИЛКА ТРЕПКАЧИ -
РЕЗЕРВОАР ЗА БЕНЗИН 4l ГЛАВЕН ОСИГУРУВАЧ -
МАСЛО ВО ТРАНСМИСИЈА - МАКСИМАЛНА БРЗИНА -
ТИП НА ГОРИВО Безоловен ИДЕАЛНА БРЗИНА -
ПОТРОШУВАЧКА - ЕМИСИЈА НА ГАСОВИ ЕУРО 3
Дополнителна опрема за VISA R-50 4T  

Додатоци

Опис

Малопродажна цена (Евро)

 

ACC-0099-0001

Полнач за батерии K-Charge

60.00

** Оваа се продажни цени со вклучен ДДВ и важат за купување од нашето одделение за делови во Куманово. 
Овие вредности може да ги зголемат трошоците за транспорт и испорака.