garancija

SUPER 8 50 MMC 2T

  1

  SUPER 8 50 MMC 2T

  Овој спортски модел од студиото на KYMCO ни доаѓа со 14 инчни алуминиумски тркала, атрактивен дизајн како и со нов штедлив мотор. Со сигурност може да се каже дека оваа e одлична комбинација и сигурен избор како за помладата така и за повозрасната генерација .Перфектната стабилност се должи пред се на големите пневматици како и на веќе проверената комбинација од диск кочница и гуртни. Чисти и остри линии кои го красат предниот дел се надополнети со двојни предни фарови кои пружаат одлична видливост. Овие вредности беа доволни KYMCO да биде избран како спонзор на BMW тимот во SWBK шампионатот.

  цена: ,- € цената е со пресметан ДДВ

   

  детали:      
  1

  1

  1
  1
  1

  1

  1
  1

 • Технички карактеристики
 • Каталог со делови
 • Дополнителна опрема
                                                                                                                                                                                                                         
ЗАФАТНИНА 49,5  ccm ПРЕДНИ СОПИРАЧКИ Ø240 - мм диск
ТИП НА МОТОР KYMCO 2-тактен ЗАДНИ СОПИРАЧКИ Ø130 - мм - барабан
ЦИЛИНДРИ еден/ хоризонтален ТИП НА ГУМИ тубелес
МАКС. СИЛА 2,5kW / 6500rpm  ПРЕДНА ГУМА 100 / 80 - 14    
МАКС. ВРТЕЖИ 3,8Nm / 5500rpm ЗАДНА ГУМА 120 / 70 - 14
ЛАДЕЊЕ воздушно ПРЕДНА СУСПЕНЗИЈА телескопски хидраулични вилушка со Ø
МЕЃ.РАСТОЈАНИЕ 1.345 mm ЗАДНА СУСПЕНЗИЈА два прилагодливиамортизери
КОМПРЕСИЈА - СТАРТУВАЊЕ електронско
СТАРТУВАЊЕ алансер / курбла СВЕЌИЧКА -
ТИП НА ПРЕНОС CVT - автоматски НАПОЈУВАЊЕ Акумулатор 12V-Ah
ТЕЖИНА 103кг СВЕТЛА двојно светилки
ДИМЕНЗИИ 2040x745x1135мм СВЕТИЛКА ПРЕДНА -
ВИСИНА НА СЕДИШТЕ 760 СВЕТИЛКА ЗАДНА -
РЕЗЕРВОАР ЗА МАСЛО - СВЕТИЛКА ТРЕПКАЧИ -
РЕЗЕРВОАР ЗА БЕНЗИН 6l ГЛАВЕН ОСИГУРУВАЧ -
МАСЛО ВО ТРАНСМИСИЈА - МАКСИМАЛНА БРЗИНА -
ТИП НА ГОРИВО Безоловен ИДЕАЛНА БРЗИНА -
ПОТРОШУВАЧКА - ЕМИСИЈА НА ГАСОВИ -
Дополнителна опрема за SUPER 8 50  

Додатоци

Опис

Малопродажна цена (Евро)

 

B03-99-E300-МА

КУФЕР KYMCO 30l црна со црвени рефлекси Givi

68.00

 

ACC-0099-0001

Полнач за батерии K-Charge

60.00

** Оваа се продажни цени со вклучен ДДВ и важат за купување од нашето одделение за делови во Куманово. 
Овие вредности може да ги зголемат трошоците за транспорт и испорака.