garancija

MXU 250 R

  1

  MXU 250 R

  Овој ATV модел од студиото на KYMCO ни доаѓа со 10 инчни алуминиумски тркала, атрактивен дизајн како и со нов штедлив мотор. Со сигурност може да се каже дека оваа e одлична комбинација и сигурен избор како за помладата така и за повозрасната генерација .Перфектната стабилност се должи пред се на големите пневматици како и на веќе проверената комбинација од диск кочница и гуртни. Чисти и остри линии кои го красат предниот дел се надополнети со двојни предни фарови кои пружаат одлична видливост.

  цена: ,- € цената е со пресметан ДДВ

   

  детали:      
  1

  1

  1
  1
  1

  1

  1
  1

 • Технички карактеристики
 • Каталог со делови
 • Дополнителна опрема
                                                                                                                                                                                                                         
ЗАФАТНИНА 49,5  ccm ПРЕДНИ СОПИРАЧКИ Ø240 - мм диск
ТИП НА МОТОР KYMCO 2-тактен ЗАДНИ СОПИРАЧКИ Ø130 - мм - барабан
ЦИЛИНДРИ еден/ хоризонтален ТИП НА ГУМИ тубелес
МАКС. СИЛА 2,5kW / 6500rpm  ПРЕДНА ГУМА 100 / 80 - 14    
МАКС. ВРТЕЖИ 3,8Nm / 5500rpm ЗАДНА ГУМА 120 / 70 - 14
ЛАДЕЊЕ воздушно ПРЕДНА СУСПЕНЗИЈА телескопски хидраулични вилушка со Ø
МЕЃ.РАСТОЈАНИЕ 1.345 mm ЗАДНА СУСПЕНЗИЈА два прилагодливиамортизери
КОМПРЕСИЈА - СТАРТУВАЊЕ електронско
СТАРТУВАЊЕ алансер / курбла СВЕЌИЧКА -
ТИП НА ПРЕНОС CVT - автоматски НАПОЈУВАЊЕ Акумулатор 12V-Ah
ТЕЖИНА 103кг СВЕТЛА двојно светилки
ДИМЕНЗИИ 2040x745x1135мм СВЕТИЛКА ПРЕДНА -
ВИСИНА НА СЕДИШТЕ 760 СВЕТИЛКА ЗАДНА -
РЕЗЕРВОАР ЗА МАСЛО - СВЕТИЛКА ТРЕПКАЧИ -
РЕЗЕРВОАР ЗА БЕНЗИН 6l ГЛАВЕН ОСИГУРУВАЧ -
МАСЛО ВО ТРАНСМИСИЈА - МАКСИМАЛНА БРЗИНА -
ТИП НА ГОРИВО Безоловен ИДЕАЛНА БРЗИНА -
ПОТРОШУВАЧКА - ЕМИСИЈА НА ГАСОВИ -
Дополнителна опрема за MXU 250R  

Додатоци

Опис

Малопродажна цена (Евро)

 

B03-99-E300-МА

КУФЕР KYMCO 30l црна со црвени рефлекси Givi

68.00

 

ACC-0099-0001

Полнач за батерии K-Charge

60.00

** Оваа се продажни цени со вклучен ДДВ и важат за купување од нашето одделение за делови во Куманово. 
Овие вредности може да ги зголемат трошоците за транспорт и испорака.