garancija

CK-1 125

  1

  CK-1 125

  Иновативни забава велосипед со мотор посветена на младите луѓе, особен дизајн и прифатливост. Тоа се одликите на овој моторцикл со рамка од цевки од голем пресек и надградена каросерија. Забавен и лесен за управување, со исклучива мобилност и безбедност за младите Бајкери. Со еден цилиндар 125cc 4-тактен, два вентили со воздушно ладење. Изведба за почит и ниска потрошувачка на енергија. Промена четири брзини со автоматскиот куплунг. Целосно дигитална инструмент табла.
  цена: ,- € цената е со пресметан ДДВ

   

  детали:      
  1

  1

  1
  1
  1

  1

  1
  1

 • Технички карактеристики
 • Каталог со делови
 • Дополнителна опрема
                                                                                                                                                                                                                         
ЗАФАТНИНА 125 ccm ПРЕДНИ СОПИРАЧКИ Ø260 - мм диск
ТИП НА МОТОР KYMCO 4- тактен ЗАДНИ СОПИРАЧКИ Ø - мм - барабан
ЦИЛИНДРИ еден/ хоризонтален ТИП НА ГУМИ тубелес
МАКС. СИЛА 10.33hp/8000 ПРЕДНА ГУМА 17“
МАКС. ВРТЕЖИ - ЗАДНА ГУМА 17“
ЛАДЕЊЕ воздушно ПРЕДНА СУСПЕНЗИЈА телескопски хидраулични вилушка со Ø
МЕЃ.РАСТОЈАНИЕ - ЗАДНА СУСПЕНЗИЈА еден прилагодливиамортизери
КОМПРЕСИЈА 10,7:1 СТАРТУВАЊЕ електронско
СТАРТУВАЊЕ алансер СВЕЌИЧКА -
ТИП НА ПРЕНОС 5 брзини со ланец НАПОЈУВАЊЕ Акумулатор 12V-7Ah
ТЕЖИНА 122кг СВЕТЛА двојно светилки LED позиција
ДИМЕНЗИИ 2035х780х1050мм СВЕТИЛКА ПРЕДНА -
ВИСИНА НА СЕДИШТЕ 780 СВЕТИЛКА ЗАДНА -
РЕЗЕРВОАР ЗА МАСЛО - СВЕТИЛКА ТРЕПКАЧИ -
РЕЗЕРВОАР ЗА БЕНЗИН 13,5l ГЛАВЕН ОСИГУРУВАЧ -
МАСЛО ВО ТРАНСМИСИЈА - МАКСИМАЛНА БРЗИНА -
ТИП НА ГОРИВО Безоловен ИДЕАЛНА БРЗИНА -
ПОТРОШУВАЧКА - ЕМИСИЈА НА ГАСОВИ ЕУРО 4
Дополнителна опрема за CK-1  

Додатоци

Опис

Малопродажна цена (Евро)

 

B03-99-E300-МА

КУФЕР KYMCO 30l црна со црвени рефлекси Givi

68.00

** Оваа се продажни цени со вклучен ДДВ и важат за купување од нашето одделение за делови во Куманово. 
Овие вредности може да ги зголемат трошоците за транспорт и испорака.