garancija

AGILITY RS 50 2T

  1

  Agility RS 50 2T

  Уште еден спортски модел од студиото на KYMCO ни доаѓа со ознаката RS. Веќе проверениот агрегат со воздушно ладење koj ќе биде достапен во две верзии ќе ги измами воздишките на помладите генерации. Се очекува за многу кратко време да ја достигне славата на неговите претходници а тука пред се ќе ги споменеме моделите SUPER 9 и SUPER 8. Атрактивниот дизајн, спортски перфорираното седиште со додатен наслон за возач, командна табла со дигитален сат , одлични возни својства се предусловите кои ја гарантираат успешната промоција на овој модел.

  цена: ,- € цената е со пресметан ДДВ

   

  детали:      
  1

  1

  1
  1
  1

  1

  1
  1

 • Технички карактеристики
 • Каталог со делови
 • Дополнителна опрема
                                                                                                                                                                                                                         
ЗАФАТНИНА 49.9  ccm ПРЕДНИ СОПИРАЧКИ Ø180 - мм диск
ТИП НА МОТОР KYMCO 2-тактен ЗАДНИ СОПИРАЧКИ Ø110 - мм барабан
ЦИЛИНДРИ еден/ хоризонтален ТИП НА ГУМИ тубелес
МАКС. СИЛА 2,8/6500 kw/rpm ПРЕДНА ГУМА 120 / 70 - 12   
МАКС. ВРТЕЖИ 4,2 Nm при 5.500 rpm ЗАДНА ГУМА 130 / 70 - 12
ЛАДЕЊЕ воздушно ПРЕДНА СУСПЕНЗИЈА телескопски хидраулични вилушка со Ø
МЕЃ.РАСТОЈАНИЕ 1335 mm ЗАДНА СУСПЕНЗИЈА еден прилагодлив амортизер
КОМПРЕСИЈА 7,2:1 СТАРТУВАЊЕ електронско
СТАРТУВАЊЕ алансер / курбла СВЕЌИЧКА -
ТИП НА ПРЕНОС CVT - автоматски НАПОЈУВАЊЕ Акумулатор 12V-Ah
ТЕЖИНА 98 kg СВЕТЛА -
ДИМЕНЗИИ 1930x685x1100 mm СВЕТИЛКА ПРЕДНА -
ВИСИНА НА СЕДИШТЕ 800 mm СВЕТИЛКА ЗАДНА -
РЕЗЕРВОАР ЗА МАСЛО - СВЕТИЛКА ТРЕПКАЧИ -
РЕЗЕРВОАР ЗА БЕНЗИН 6l ГЛАВЕН ОСИГУРУВАЧ -
МАСЛО ВО ТРАНСМИСИЈА - МАКСИМАЛНА БРЗИНА -
ТИП НА ГОРИВО Безоловен ИДЕАЛНА БРЗИНА -
ПОТРОШУВАЧКА - ЕМИСИЈА НА ГАСОВИ ЕУРО 2

Дополнителна опрема за AGILYTY RS 50 2T

 

Додатоци

Опис

Малопродажна цена (Евро)

 

B03-99-E300-МА

КУФЕР KYMCO 30l црна со црвени рефлекси Givi

68.00

 

ACC-0099-0001

Полнач за батерии K-Charge

60.00

** Оваа се продажни цени со вклучен ДДВ и важат за купување од нашето одделение за делови во Куманово. 
Овие вредности може да ги зголемат трошоците за транспорт и испорака.