Марка: KYMCO
Модел: SUPER 8 50 MMC 2T
Вид на возило: Scooter
Зафатнина (ccm): 50 ccm3
Тип на мотор: 2-тактен
Резервоар (l): /

Ладење:

водено
Производство: /
Поминати км: /
Гаранција (год.): 1
Цена (eur):  
1

1

1
1
1

1

Редовно сервисиран и одржуван во овластениот сервис.

Стандардна опрема: /

Добивате гратис опрема:

- сервисирање во целиот гарантен рок

Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

ГАРАНЦИЈА: 1 година ( неограничени километри)

Земја на потекло: TAIWAN

Напомена: Бесплатна испорака до вашиот дом.
тел: 031/418-165
e-mail: novmodel@t-home.mk