Марка: KYMCO
Модел: AGILITY 50F 4T
Вид на возило: Scooter
Зафатнина (ccm): 50 сс
Тип на мотор: 4-тактен
Резервоар (l): /

Ладење:

воздушно
Производство: /
Поминати км: 600 км
Гаранција (год.): 1
Цена (eur): 1190
1

1

1
1
1

1

1

1

Редовно сервисиран и одржуван во овластениот сервис.

Стандардна опрема: /

Добивате гратис опрема:

- сервисирање во целиот гарантен рок

Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

ГАРАНЦИЈА: 1 година ( неограничени километри)

Земја на потекло: TAIWAN

Напомена: Бесплатна испорака до вашиот дом.
тел: 031/418-165
e-mail: novmodel@t-home.mk