Марка: KYMCO
Модел: MXU 50 2T
Вид на возило: Scooter
Зафатнина (ccm): 49.5
Тип на мотор: 2-тактен
Резервоар (l): 7l

Ладење:

воздушно
Производство: 2016
Поминати км: 900
Гаранција (год.): 1
Цена (eur): 2040

Редовно сервисиран и одржуван во овластениот сервис.

Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

ГАРАНЦИЈА: 1 година ( неограничени километри)

Земја на потекло: TAIWAN

Напомена: Бесплатна испорака до вашиот дом.
тел: 031/418-165
e-mail: novmodel@t-home.mk